16 lokakuun, 2018

UUTUUS! Rakennetaan nuori vahvaksi -koulutus


Vihdoin positiivista psykologiaa ja pedagogiikkaa kohdennettuna nuoruusikään 🙂

Nyt tarjolla uutuuskoulutukseni positiivisen psykologian alalta. Tuomme kirjamme myötä uuden nuoriin kohdennetun ja maailmalla tutkitun nuoren myönteisen kehityksen teorian (Positive Youth Development theory, PYD) ja siihen hyvin konkreetit käytännön harjoitteet nuorten kanssa toteutettavaksi.

Koulutusten tueksi julkaistiin myös tietokirja tammikuussa 2019 sekä harjoitekortit nuorten kanssa toimimiseen.

Seuraavasta voit tutustua webinaaritallenteeseen aiheesta. Siinä kerron kirjamme tutkitusta taustasta – Positive Youth Development -teoriasta eli nuorten myönteisen kehityksen teoriasta – sekä sen soveltamisesta käytännön konkreeteiksi työkaluiksi. Webinaariin pääset täältä:

https://zoom.us/recording/share/DUsa6sWT4VZuT-avQq-T1DJPOUn1g_eCj7dXunhCuHOwIumekTziMw?startTime=1549811509000

Ensimmäiset koulutukset on pidetty ja osallistujilta on tullut erittäin hyvää palautetta tästä tervetulleesta koulutuksesta nuorten kanssa toimiville henkilöille.

Mikä: Koulutus pohjaa positiiviseen psykologiaan ja pedagogiikkaan, nuoren hyvinvoinnin tukemiseen. Koulutus sisältää positiivisen psykologian perusteita ja teorian taustan esittelyn sekä työpajaosuuden, jossa hyvin konkreettisesti käydään läpi ja opetellaan tekemään harjoitteita.

Kenelle: Koulutus soveltuu kaikille nuorten kanssa toimiville, niin ammattilaisille esim. opettajille, ohjaajille kuin valmentajillekin ja myös huoltajille. Esimerkkeinä oppilaitokset, nuorisotoimi, TE-toimisto, sosiaalitoimi, lastensuojelu, perhekodit, vammaispalvelu ja toki nuorten kodit.

Missä: Koulutus on mahdollista toteuttaa ympäri Suomen joko kahtena puolen päivän koulutuksena (2x 3-4h) tai yhden koko päivän koulutuksena (6-7h) tai pidempiaikaisena prosessina/teemana kuntaan (esim. 7x 1/2 päivää). Kysy lisää ja tilaa työyhteisöönne!

Kouluttaja: Erja Sandberg, Kasvatustieteen tohtori, erityispedagogi, ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Myös psykologian opettajan pätevyys ja rehtorinpätevyys.

Lisätietoja: Erja.sandberg@helsinki.fi.


Erja.Sandberg@Helsinki.fi

CEO, ES Pedagogica Oy
p. 050 5646063
Y-tunnus 2925060-1

“Timanttista osaamista”

%d bloggaajaa tykkää tästä: