ADHD ja oppimisen tuki

39,90  sis ALV (24% paitsi kirjat 10%)

Kirja sisältää vahvat ja tutkitut vahvuusperustaiset erityispedagogiset monet tuen ja ohjauksen käytänteet tarkkaamattomien lasten, nuorten ja aikuisten kanssa toimittaessa. Kirja alkaa varhaiskasvatuksesta, jatkuu kronologisesti peruskouluun ja toiselle asteelle. Ammatilliseen koulutukseen ja lukioon on omat osionmsa ja sieltä kirja jatkaa korkea-asteen koulutuksen tukeen ja työelämään saakka. Tuen tulee jatkua lapsuudesta aikuisuuteen. Soveltuu ammattilaisille ja perheille.

26 varastossa

Kuvaus

Olisipa minut huomioitu lapsena, jolla on ongelmia — eikä lapsena, joka on ongelma.

Lapsella tai nuorella ilmenevät tarkkaavuuden pulmat, levottomuus ja impulsiivisuus haittaavat usein merkittävästi oppimista ja toisten kanssa toimimista. Tällöin hän saa herkästi myös negatiivista palautetta, ja hänen vahvuutensa unohtuvat.

Keskittymiskykyä edistävät toimintatavat, kuten selkeät tavoitteet, johdonmukainen ohjaaminen ja toiminnallisuuden lisääminen, auttavat oppilasta ja helpottavat opettajan työtä. Kirjassa kerrotaan oireita lieventävistä, oppimista tukevista ja vahvuudet huomioivista toimintatavoista niin varhaiskasvatuksessa, peruskoulussa, toisella asteella kuin korkea-asteella. Kirjassa huomioidaan myös koulutusten nivelvaiheet ja siirtyminen työelämään.

Teos lisää ymmärrystä lapsista ja nuorista, joilla on ADHD, ja antaa välineitä yksilölliseen tukemiseen.

Organisaatiot voivat tilata kirjaa myös laskutuksella. Laita silloin viesti erja.sandberg@helsinki.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ADHD ja oppimisen tuki”
%d bloggaajaa tykkää tästä: