Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi

39,90  sis ALV (24% paitsi kirjat 10%)

Tietokirja pohjaa positiiviseen psykologiaan ja pedagogiikkaan kohdennettuna nuoruusikään. Kirjassa esitellään tutkittu 5 osa-alueen hyvinvointimalli, joka on jalostettu nuorten kanssa toteutettaviksi käytännön konkreeteiksi harjoitteiksi. Sisältää tutkitun teoriaosan ja hyvin käytännönläheisen harjoiteosan. Soveltuu hyvin käytettäväksi Rakennetaan nuori vahvaksi -korttien kanssa.

Huom! Nyt saat tähän tilaukseen kaupan päälle Positiivisen pedagogiikan kalenterin 🙂

Jos haluat tilata tämän tuotteen laskutuksella (organisaatiot), laita viesti ja verkkolaskutustiedot osoitteeseen erja.sandberg@helsinki.fi.

23 varastossa

Kuvaus

Positiivinen pedagogiikka pyrkii tuomaan jokaisen oppilaan parhaat puolet esille. Kun tämän positiivisten odotusten voiman yhdistää innostaviin oppimistehtäviin ja kunkin vahvuudet huomioivaan työskentelyyn, kannustaa se oppilaita yrittämään parhaansa.

Tässä teoksessa esitellään viisi vahvuuden polkua, jotka paitsi parantavat nuorten hyvinvointia myös edistävät heidän oppimistaan. Kuhunkin polkuun liittyy runsaasti käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla nuoret voivat vahvistaa osaamistaan, lujittaa ihmissuhteitaan, hyödyntää luonteenvahvuuksiaan, edistää itseluottamustaan sekä kasvattaa myötätunnon ja empatian taitojaan.

Kirjassa keskitytään ensisijaisesti yläkoulun ja toisen asteen opiskeluun, mutta käsiteltävät sisällöt tarjoavat erinomaista tukea myös vanhemmille sekä kaikille nuorten parissa toimiville aikuisille. Positiivinen pedagogiikka antaa tutkitusti toimivia eväitä nuorten tukemiseen!

Huom! Mikäli haluat hankkia kortit laskutuksella (organisaatiot), laita viestiä erja.sandberg@helsinki.fi. Kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi”
%d bloggaajaa tykkää tästä: