Positiivisen psykologian tehtäväkirja jokaiselle työntekijälle (10kpl)

299,00  sis ALV (24% paitsi kirjat 10%)

ENNAKKOTILAUS! Jokaiselle aikuiselle soveltuva työkirja itsetuntemuksen lisäämiseen. Soveltuu erittäin hyvin myös jokaisen työntekijän henkilökohtaiseksi tehtäväkirjaksi, myös koko työyhteisön kehittämiseen ja työhyvinvoinnin vahvistamiseen. Perustuu positiivisen psykologian tutkittuun PERMA-hyvinvointiteoriaan. 50 kaunista kuvitettua sivua, joista lähes joka sivulla on harjoite tai tehtävä. Mukana tulevat myös samaan teemaan A6-kokoiset visuaaliset kortit (12kpl).

Mikäli haluat tilata työyhteisöön laskutuksella, ota yhteys erja.sandberg@helsinki.fi. Kysy myös saman teeman koulutusta työyhteisöön.

Osasto:

Kuvaus

ENNAKKOTILAUS! 10 kappaleen tilaus esimerkiksi työyhteisöön. Jokaiselle aikuiselle soveltuva työkirja itsetuntemuksen lisäämiseen. Soveltuu erittäin hyvin myös jokaisen työntekijän henkilökohtaiseksi tehtäväkirjaksi, myös koko työyhteisön kehittämiseen ja työhyvinvoinnin vahvistamiseen. Perustuu positiivisen psykologian tutkittuun PERMA-hyvinvointiteoriaan. 50 kaunista kuvitettua sivua, joista lähes joka sivulla on harjoite tai tehtävä. Jokaisen kirjan mukana tulevat myös samaan teemaan A6-kokoiset visuaaliset kortit (12kpl). (Sisältö 10 kirjaa + 10 kortit).

Mikäli haluat tilata työyhteisöön laskutuksella, ota yhteys erja.sandberg@helsinki.fi. Kysy myös saman teeman koulutusta työyhteisöön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Positiivisen psykologian tehtäväkirja jokaiselle työntekijälle (10kpl)”
%d bloggaajaa tykkää tästä: